top of page

Group

Public·38 members

Макар Слипченко
Макар Слипченко

Як я оновив форму для команди на будівництві

Я керую невеликою будівельною бригадою, і для мене важливо, щоб хлопці виглядали охайно та впізнавано на об’єктах. Замислився над тим, як надати нашій команді більш професійного вигляду. Одяг – це не лише про зручність, а й про репутацію, адже клієнти завжди звертають увагу на зовнішній вигляд працівників.

Я вирішив зробити нову форму – просту, зручну, але з логотипом нашої фірми. Ідеальним рішенням став друк на жилетах https://print-logotip.com.ua/ua/p2541908691-pechat-zhiletah-bezrukavki.html Це практично, адже жилети ми носимо майже постійно, особливо на відкритих об’єктах. Замовив усе в компанії "Твій Дизайн", бо вже чув про них від знайомих.

Команда відреагувала на ідею на ура. Жилети вийшли якісні, логотип виглядає стильно й чітко. Тепер нас не тільки легко впізнати, але й довіра клієнтів зросла – вигляд має значення. І, чесно кажучи, приємно бачити свою команду в однаковій формі, відчувається справжня згуртованість.

Не думав, що така, здавалося б, дрібниця може так позитивно вплинути. Якщо ви також хочете зробити свій бізнес більш впізнаваним — рекомендую звернути увагу на друк на жилетах. А "Твій Дизайн" точно не підведе.

3 Views

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

©2020 by Jennifer Joy. Proudly created with Wix.com

bottom of page